Welkom!

IMG 2720

Een wereld met respect voor talent!

Op Daltonschool 't Hazzeleger gaan we uit van een positieve benadering van de leerlingen. Hiermee versterken we het gevoel van eigenwaarde en groeit het zelfvertrouwen.

Kinderen krijgen bij ons kwalitatief goed onderwijs in een sfeer van vertrouwen en veiligheid. We bieden structuur en duidelijkheid, met aandacht voor de cognitieve en persoonlijke ontwikkeling van kinderen.

Op Daltonschool 't Hazzeleger begeleiden wij kinderen in hun ontwikkeling naar een zelfstandige, verantwoordelijke en creatieve persoonlijkheid. Wij stimuleren de kinderen het beste uit zichzelf te halen. Wij leren ze samenwerken en anderen respectvol te benaderen. De kinderen leren van en met elkaar. Onze school is een openbare school. Klik op deze link voor een filmpje over openbaar onderwijs.

In dit filmpje laten kinderen van 't Hazzeleger de school zien! Hoe geeft de school vorm aan de kernwaarden van het Daltononderwijs: zelfstandigheid - verantwoordelijkheid/vrijheid - samenwerken - reflectie & effectiviteit.

Volg ons op Facebook!

Nieuwsgierig naar de activiteiten die wij op school samen met de kinderen ondernemen? Neem een kijkje op onze Facebookpagina!

Dalton leerling

Daltonlicentie met vijf jaar verlengd!
In mei 2017 hebben de Daltonvisiteurs onze school met 'goed' beoordeeld. Tijdens de klassenbezoeken, gesprekken met kinderen, ouders en team hebben zij gezien dat wij een echte Daltonschool zijn. We zijn super trots!