Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer
Groep 1-2A

Sytske Pruiksma (foto links) heeft de groep op maandag t/m woensdag. Bertien Posthuma werkt op woensdag t/m vrijdag met groep 1-2A.

Jellie Osinga (staat niet op de foto) is leerkrachtondersteuner en werkt in de groepen 1 t/m 4 op maandag, dinsdag en vrijdag.

Groep 2B-3

Op maandag t/m woensdag staat Djoke Kopen (foto midden) voor de groep. Sonja Stegenga (foto rechts) werkt op donderdag en vrijdag met de kinderen van groep 2B-3.

Jellie Osinga (staat niet op de foto) is leeraarondersteuner en werkt in de groepen 1 t/m 4 op maandag, dinsdag en vrijdag.

Groep 4

Mathilda Hoogeveen is van maandag en woensdag t/m donderdag leerkracht van groep 4. Jeroen van den Brom werkt op dinsdag met deze groep kinderen.

Jellie Osinga (staat niet op de foto) is leerkrachtondersteuner en werkt in de groepen 1 t/m 4 op maandag, dinsdag en vrijdag.

 

Groep 5/6A

Wian Groeneveld is leerkracht van groep 5 op dinsdag, t/m  vrijdag. Op woensdag is dat samen met Sonja Stegenga. Op maandag is Jeroen van den Brom de leerkracht. 

Groep 6B/7A

Jetta Hulshoff is leerkracht van groep 6B/7A 

Groep 8

Rixt Bootsma  staat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor groep 8. Op woensdag is dat Sytske Pruiksma.

Jellie Osinga is leerkrachtondersteuner op 't Hazzeleger. Zij werkt op maandag, dinsdag en vrijdag met groepjes kinderen van groep 1 t/m 4.