Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer
Groep 1-2A

Sytske Pruiksma (foto links) heeft de groep op maandag t/m woensdag. Bertien Posthuma werkt op woensdag t/m vrijdag met groep 1-2A.

Jellie Osinga (staat niet op de foto) is leerkrachtondersteuner en werkt in de groepen 1 t/m 4 op maandag, dinsdag en vrijdag.

Groep 2B-3A

Op maandag t/m woensdag staat Djoke Kopen (foto midden) voor de groep. Sonja Stegenga (foto rechts) werkt op donderdag en vrijdag met de kinderen van groep 2B-3A.

Jellie Osinga (staat niet op de foto) is leeraarondersteuner en werkt in de groepen 1 t/m 4 op maandag, dinsdag en vrijdag.

Groep 3B-4

Mathilda Hoogeveen is van maandag t/m woensdag leerkracht van groep 3B-4. Lisanne Hoogstra werkt op donderdag en vrijdag met deze groep kinderen.

Jellie Osinga (staat niet op de foto) is leerkrachtondersteuner en werkt in de groepen 1 t/m 4 op maandag, dinsdag en vrijdag.

 

Groep 5

Siemke Huitema (links op de foto) is leerkracht van groep 5 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag is dat Sonja Stegenga.

Groep 6

Tjitske Veenstra (foto links) is leerkracht van groep 6 op maandag t/m woensdag. Op donderdag en vrijdag is dat tijdelijk Lucy Dooper. 

Groep 7

Op maandag t/m woensdag is Esther van den Tweel (foto links) leerkracht van groep 7. Ellen Wildeboer werkt op donderdag en vrijdag met deze groep.

Groep 8

Rixt Bootsma (foto rechts) staat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor groep 8. Op woensdag is dat Ellen Wildeboer.